L’Eliana llança una campanya audiovisual de conscienciació juvenil

Els vídeos tractaran problemàtiques comuns dels joves

La Regidoria de Joventut posa en marxa, des de hui dilluns 7, un campanya de reflexió sobre problemes comuns dirigida a la població més jove. Cada dilluns del mes i a través de les xarxes socials, es difondran breus missatges audiovisuals que pretenen despertar la conscienciació de la jove audiència en temes que afecten el col·lectiu.

D’aquesta manera, el dilluns 7 es difondrà un vídeo sobre la salut mental (#dis-ho); el 14 sobre els valors de la joventut (#som), donada la proximitat amb el Dia Internacional de la Joventut, que es commemora el 12 d’agost; el dilluns 21 es tractarà l’addicció als dispositius mòbils (#ix); i el 28 el ciberassetjament (#prou).

Les peces audiovisuals han sigut ideades i realitzades per joves estudiants beneficiaris de L’Eliana et Beca durant el mes de juliol, els qui han proposat també les diferents temàtiques a tractar. D’aquesta manera s’ha dinamitzat al grup i se’ls ha oferit l’oportunitat de treballar en equip, al marge de les tasques que cada persona tinguera assignades.

L’objectiu és donar visibilitat a problemàtiques molt comunes entre les persones joves i despertar l’esperança que totes elles tenen solució. En aqueix sentit, el regidor de Joventut Juan Espinosa ha manifestat la seua satisfacció pel resultat de la campanya afegint que “l’administració pública té recursos en marxa per a combatre tots aquests problemes de la joventut, del que es tracta és que les i els joves coneguen aquests recursos i facen ús d’ells”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà