L’Eliana i la Diputació es reuneixen per millorar les vies

El consistori del Camp de Túria ha posat de manifest la necessitat d’actuar en la segona fase de la CV-336

L’Ajuntament de l’Eliana s’ha reunit este matí en la Diputació de València, concretament amb l’àrea de Carreteres per a posar sobre la taula les necessitats de millora en diferents vies del municipi. La cita en la qual ha participat l’alcalde, Salva Torrent, acompanyat per la tinenta alcalde, Marta Andrés, i personal tècnic ha posat de manifest la necessitat d’actuar en la segona fase de la CV-336 així com en el carril bici que unirà La Pobla de Vallbona amb l’Eliana.

La diputada de Carreteres de la Diputació de València, Reme Mazzolari, ha atès les necessitats del municipi i ha mostrat el seu compromís perquè durant l’any 2024 estiguen en execució totes dues obres. Totes dues actuacions tenen una duració estimada de 10 mesos i tenen l’objectiu de pacificar el trànsit i millorar la comunicació de pas per als vehicles. A més el carril bici aposta per una mobilitat sostenible que facilite el trànsit de bicicletes millorant el compromís de l’Ajuntament de l’Eliana amb l’Agenda 2030.

‘El nostre objectiu és donar resposta a les necessitats que ens traslladen els veïns i veïnes. Hem d’adequar les nostres vies de comunicació, crear nous carrils bici que ajuden al transport sostenible i pacificar les carreteres perquè millore la convivència entre vehicles i vianants’, ha explicat Torrent.

A més, la trobada ha servit per a traslladar la necessitat de pacificar el trànsit també en la CV-375 així com millorar la evacuació d’aigües pluvials en el tram inicial de la CV-336. Totes les peticions han sigut ateses i estan en procés de solucionar-se.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà