Juan Manuel Darijo completa amb èxit el seu últim repte

Galeria 6 Fotos

L’esportista va recórrer a peu la distància entre Ademús i Benaguasil

Juan Manuel Darijo ha completat amb èxit l’últim repte contra el càncer. En 24 hores va realitzar la distància entre Ademús i Benaguasil, 115 quilòmetres, a peu i sense descans. El veí de Benaguasil va voler reflectir en la duresa d’aquesta prova la lluita contra el càncer, que desgraciadament pateixen tantes persones.

“El repte va estar bé, però molt dur. Això és una lluita, igual que és la lluita contra el càncer. És molt bonic passar pels diferents pobles i que la gent et reba als ajuntaments”, ha explicat Darijo.

Un total de 10 municipis ha recorregut fins a arribar a la seua localitat natal, Benaguasil, i pel qual ha hagut de bregar amb diferents terrenys difícils de superar, “El recorregut va ser molt dur. Des de l’eixida fins a Titaigües estava plagat de pujades molt dures i més tard recórrer 10 quilòmetres per graveta va ser molt pesat”, descriu Juan.

Malgrat les complicacions, l’esportista mai va pensar a abandonar. “Per culpa del Google Maps em vaig perdre per les muntanyes de Pedralba però mai vaig pensar a retirar-me. Hauria d’estar mort”, apunta l’esportista.

Este repte és el huité que realitza on cal destacar els 500 quilòmetres que va realitzar des de Granada a Benaguasil per les donacions de sang, els 600 quilòmetres entre Mèrida i la seua localitat natal per la lluita contra el càncer o la ruta de 570 km entre Sant Sebastià i el Camp de Túria, entre altres.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà