L’Eliana obrirà la Sala d’Estudis en la Casa de la Música fins al 28 de gener

Des de les 8 del matí fins a les 12 de la nit de manera ininterrompuda

L’Ajuntament de l’Eliana obrirà la Sala d’Estudis en els baixos de la Casa de la Música per a oferir als estudiants la possibilitat de preparar els exàmens en un espai adequat per a l’estudi.

La Sala d’Estudis obrirà al públic el pròxim 4 de desembre i romandrà oberta fins al 28 de gener de 2024. L’horari habitual serà des de les 08.00 h fins a les 00.00 h de manera ininterrompuda. Però a aquest horari habitual cal marcar algunes excepcions. Així els dies 24 i 31 de desembre la sala estarà operativa fins a les 16.00 hores i els dies 25 de desembre i 1 de gener es tancaran les instal·lacions.

Caldrà tenir en compte també que els divendres 8 i 15 de desembre així com els divendres 12, 19 i 26 de gener la sala d’estudis tancarà les seues portes a les 20.00 h. “Es tracta d’una mesura provisional posada en marxa per l’equip de govern per a donar resposta a una necessitat de la ciutadania”, ha explicat l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent. El màxim responsable polític també ha indicat que “es tracta d’una mesura perquè els veïns i veïnes puguen preparar els exàmens de gener”.

En aquest sentit, cal recordar que els treballs d’ampliació i millora de la nova biblioteca continuen a bon ritme i si els terminis es compleixen, “el mes de febrer podríem obrir al públic el renovat edifici”, ha assenyalat Torrent.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà