Llíria invertirà 340.049 euros en la xarxa d’aigua i reurbanització del carrer Sant Miquel

Se substituirà una canonada de conducció principal

L’Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria del Cicle de l’Aigua, té previst iniciar este dimecres 29 de novembre les obres de millora en la xarxa d’aigua potable i regeneració urbana del carrer Sant Miquel, en el tram comprés entre Pla de l’Arc i Duc de Llíria.

Esta actuació consistirà en la renovació integral de la canonada conductora principal d’aigua potable que dona subministrament al centre urbà la ciutat, així com la renovació dels ramals secundaris i escomeses en el tram d’habitatges que donen al carrer Sant Miquel.

També s’ampliaran els amples de voreres que envolten el col·legi Sant Vicent i es durà a terme una regeneració urbana per a convertiruna part del carrer per vianants i fer més segur l’accés als centres educatius de la zona.

La regidora del Cicle de l’Aigua, Mari Cruz García, ha assenyalat que l’objectiu principal “és continuar renovant la xarxa d’aigua potable en tot el municipi, tal com s’ha fet recentment en el barri del Barranquet-Jerusalem, al mateix temps que aprofitem per a millorar l’accessibilitat per als vianants, reordenar el trànsit rodat, amb una distribució urbana de mercaderies i serveis, tant al carrer Sant Miquel com en el seu entorn més immediat”.

Este projecte tindrà una inversió de 340.049 euros i el termini estimat d’execució és de tres mesos. Durant les obres, el vial estarà tallat al trànsit, encara que les persones propietàries de garatges en la zona podran accedir als seus guals autoritzats, sempre que l’execució dels treballs ho permeta. Els vehicles que arriben al carrer Sant Miquel, en direcció al centre urbà, hauran de desviar-se per Camí de Mura o Alcalde José Pérez Cotanda.

Segons ha explicat Mª Cruz García, estes obres “suposaran una millora important en el servei de proveïmentd’aigua potable, ja que es tracta d’una de les artèries principals que donen servei a una part important del nucli urbà i ésnecessària la seua millora per a garantir el subministrament futur”.

L’Ajuntament ha elaborat, juntament amb la concessionària de l’aigua potable, un pla de millora de les infraestructures de xarxes, tant al nucli urbà com a les urbanitzacions. Com està planificat, ja s’estan executant noves extensions de xarxa com la que s’està realitzant en la zona nord-oest, en el Camí Vell de Chelva, amb la finalitat de donar nous subministraments a zones residencials que manquen d’este servei bàsic.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà