L’Eliana informa del nou sistema de recollida de residus

Les xarrades informatives seguiran hui i demà

L’Ajuntament de l’Eliana ha organitzat una sèrie de xarrades informatives per a explicar el nou sistema de recollida de residus urbans. Així, el Nou Espai del Centre Sociocultural va acollir ahir i tornarà a celebrar aquesta vesprada i demà sessions per a explicar a la ciutadania en què consistirà el nou servei.

El Consistori començarà a implantar el nou sistema de manera progressiva en tot el municipi a partir del 8 de gener de 2024. ‘Ens adaptem a la nova normativa europea en matèria de residus i a més continuem amb el nostre ferm compromís de cuidar i mantindre el nostre entorn i el nostre planeta perquè tant nosaltres com les generacions futures puguen continuar gaudint-lo tal com el coneixem’, ha explicat l’alcalde Salva Torrent.

L’objectiu principal és aconseguir el compromís de la ciutadania per a separar en origen. L’Ajuntament de l’Eliana posa els mecanismes necessaris i aposta per millorar el servei de recollida de residus perquè creu fermament en l’economia circular. ‘Només reduint, reutilitzant i reciclant podrem complir amb la normativa europea i només així podrem reduir de manera progressiva els rebuts’, ha afegit l’alcalde de l’Eliana.

Les sessions informatives es van celebrar el dilluns a la vesprada per a atendre els dubtes del nucli urbà i les zones residencials. Aquesta vesprada, per a afavorir la participació ciutadana es repetiran les mateixes sessions i serà el dimecres a la vesprada quan es realitzen les xarrades per al xicotet comerç i oci i restauració.

Col·locar el contenidor marró per a la recollida de restes orgàniques, millorar els vehicles de recollida, la neteja de contenidors, augmentar el personal, instal·lar una oficina presencial de l’empresa encarregada del servei en el centre de l’Eliana i la recollida porta a porta en zones residencials són algunes de les novetats que milloraran el servei de recollida de residus.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà