57 xiquets nascuts en 2022 planten el seu arbre en El Bosc de la Benvinguda

L’Eliana celebra la setena edició

El Bosc de la Benvinguda de l’Eliana continua amb el seu creixement imparable després que 372 xiquets de la localitat hagen plantat ja els seus respectius arbres en el Barranc de Mandor des de l’any 2017.

En aquesta setena edició, celebrada dissabte passat, 57 nous elianers nascudes en 2022 van celebrar una emotiva jornada després de la qual els seus arbres llueixen ja senyalitzats amb el seu nom i data de naixement.

Enguany s’han plantat per primera vegada xops i alzines, unes espècies que aportaràn densa ombra, resistència a la contaminació, creixement ràpid i la bellesa de les seues fulles. Tot això amb l’objectiu de recuperar i contribuir a crear progressivament un espai natural en zones fins ara degradades del Barranc de Mandor, aportant biodiversitat a l’entorn.

A més, aquesta iniciativa contribueix a educar per a la convivència i pel respecte cap al medi ambient, afavorint la transmissió de valors que busquen construir una societat més cívica, responsable i solidària.

bosque de la bienvenida eliana

Com en edicions anteriors cada arbre estarà senyalitzat amb el nom i la data de naixement del xiquet o xiqueta agermanat. D’aquesta manera, a més de contribuir a crear progressivament un espai natural, podran acompanyar el seu procés de creixement, així com corresponsabilitzar-se de la seua cura i reg.

L’alcalde, Salva Torrent, ha recordat que aquest emotiu acte dona la benvinguda a aquests nous veïns i veïnes, al mateix temps que treballa el sentit de pertinença al territori i contribueix a cuidar el planeta i mitigar el canvi climàtic, ‘tirant arrels a l’Eliana per a poder créixer i expandir-se fins a i cap a on el seu futur els porte’. L’alcalde, Salva Torrent, es va mostrar molt satisfet en un matí de celebració d’arrelament i pertinença al municipi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà