L’Eliana demana solucions per a les entrades i eixides a la CV-35

La directora general d’Infraestructures ha atés les necessitats del municipi

L’Ajuntament de l’Eliana ha presentat a la directora general d’Infraestructures i Projectes Urbans les necessitats del municipi. D’aquesta manera, la reunió mantinguda ahir i en la qual ha participat l’alcalde, Salva Torrent, i la primera tinenta d’alcalde, Marta Andrés, ha servit perquè les autoritats municipals traslladen les actuacions necessàries per a millorar les infraestructures de carreteres.

Quant als accessos i eixides a la CV-35, Torrent ha demanat solucions per a millorar l’accés a l’Eliana per l’eixida 16. ‘Les retencions que es produeixen en moments puntuals, bloquegen un dels carrils de la CV-35, hem de solucionar aquesta situació per a evitar que continuen produint-se accidents’, ha explicat l’alcalde.

A més, també s’ha posat sobre la taula les situacions complicades que genera la rotonda d’eixida per Sant Antoni de Benaixeve. ‘Es tracta d’un punt de molta confluència de vehicles i l’accés no dona solucions per a les necessitats’, ha puntualitzat.

La cita ha servit per a manifestar que cal millorar la senyalística dels cartells que indiquen els municipis de la CV-35. Els veïns de l’Eliana poden accedir a les seues cases per tres eixides diferents i en paraules de l’alcalde ‘no apareix el nom del nostre poble només que en un’.

Finalment, els màxims responsables polítics han pogut comprovar que el municipi es troba dins del Mapa Estratègic de Soroll i Plans d’Acció (MER) de la 3a fase, per la qual cosa, les pantalles acústiques al seu pas des de la CV-35 ja estan estudiades i han de fer-se realitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà