L’Eliana llança una Oficina Virtual Tributària

El nou portal web permet realitzar tràmits amb certificat digital i sense

L’Ajuntament de l’Eliana ha posat en marxa l’Oficina Virtual Tributària (ovt.leliana.es) amb la qual busca impulsar la transformació digital i facilitar a la ciutadania la realització de tràmits i consultes de tributs i taxes d’una forma àgil i còmoda, sense necessitat de desplaçar-se a les dependències municipals.

El nou portal, impulsat per l’àrea de Modernització Administrativa, disposa de serveis dels quals es pot fer ús sense necessitat d’identificar-se, com la confecció d’autoliquidacions, el pagament de rebuts o la consulta del calendari fiscal, i altres per als quals és necessari accedir mitjançant certificat digital, com les domiciliacions, la consulta de rebuts pagats i no pagats o realitzar fraccionaments.

Per a això, el Consistori recorda la importància que els ciutadans i ciutadanes disposen del seu propi certificat digital. Per a obtindre’l de manera senzilla i gratuïta poden dirigir-se a l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL), situada al Centre Sociocultural, els dilluns, dimecres i dijous, de 9 a 14 hores.

L’edil de l’àrea, Jorge Pérez Comeche, ha posat en valor aquesta actuació que impulsa i fa més fàcil i segura la relació dels contribuents amb la seua administració més pròxima.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà