L’Eliana ofereix una parcel·la en Vistahermosa per al centre de salut

centro de salud leiana

En 2025 es licitara el nou edifici

L’Ajuntament de l’Eliana s’ha reunit amb el director general de Gestió Econòmica, Contractació i Infraestructures de la Conselleria de Sanitat, Pedro Manuel López. La cita va ser sol·licitada per l’alcalde del municipi, Salva Torrent, per a poder abordar el tema de l’ampliació del centre de salut.

La reunió, que ha comptat també amb la participació de la tinenta alcalde, Marta Andrés, i personal tècnic ha servit per a poder oferir a la Conselleria una nova parcel·la on situar les noves instal·lacions sanitàries.

Atés que l’actual centre de salut no pot acollir una ampliació de les seues instal·lacions, el Consistori proposa la construcció d’un nou que siga capaç de donar cobertura a tota la població de l’Eliana, estudiant per a això les previsions de creixement del municipi.

Així, s’ha suggerit que el nou centre s’edifique en el SUZR-7, Vistahermosa; molt pròxim a l’actual perquè les molèsties per als veïns siguen les mínimes possibles. “La nostra preocupació és poder disposar d’infraestructures adequades per a donar servei a les necessitats dels elianers i elianeres. Per això, la construcció d’un nou Centre de Salut, prop de l’actual, és la millor opció per al nostre veïnat”, ha indicat Torrent.

La Conselleria de Sanitat ha sol·licitat informació sobre fitxes urbanístiques, previsió de creixement així com la ubicació exacta de la nova localització per a poder quantificar el cost del projecte. Després d’aquests tràmits necessaris per a continuar avançant en el projecte, seria en 2025 quan es licitara el nou centre de salut.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà