Llíria crea més de 1.200 places d’aparcaments dissuasius

En més de 10 aparcaments situats en el nucli urbà

L’Ajuntament de Llíria ha completat una gran xarxa d’aparcaments dissuasius en el nucli urbà, prop de zones comercials i administratives, on l’usuari en poc més de 3-5 minuts pot accedir a tots els servicis públics o als eixos comercials de la ciutat.

L’edil de mobilitat sostenible, Paco Garcia, apunta que Llíria compta amb més de 18.000 vehicles matriculats, una xifra que suposa haver doblegat el parc mòbil de la localitat en poc més de 20 anys.

En els últims huit anys, el consistori ha adequat i lloc en funcionament més de 10 aparcaments dissuasius, distribuïts en diferents zones com Pla de l’Arc- Censals, Eixida Alcublas-Alpelich, La Cultural, Zona de Mura i Pavelló Pla de l’Arc, així com en zona de l’Estació-Garcilaso. Posant a la disposició dels usuaris més de 1.200 places gratuïtes d’estacionament.

Aparcament regulat

Igualment, i com l’estacionament en zones administratives, sobretot la del Pla de l’Arc, amb els Jutjats, Mancomunitat, IES Laurona, Centre Salut, Policia Local i Multiusos; així com en la zona comercial de Duc de Llíria, que en l’última dècada ha multiplicat el seu dinamisme econòmic amb multitud de botigues, farmàcia, bars, centre de negocis, etc, també s’ha procedit a ampliar l’aparcament regulat, amb la finalitat que els usuaris disposen d’una oferta directa quan vagen a realitzar les seues compres i gestions diàries. Sense haver de dependre de superfícies comercials.

Nou aparcament dissuasiu en Plaza Pedralba

Garcia assenyala que, s’ha realitzat un gran desplegament de noves zones d’aparcaments, facilitant als veïns del nucli urbà i de les urbanitzacions de Llíria (que són el 33% de la població) diferents solucions per a estacionaments de tala i llarga duració, millorant la mobilitat i la fluïdesa del trànsit.

Des de l’ajuntament es continuarà treballant per ampliar l’oferta d’aparcaments, i per això, estos pròxims dies es disposaran de noves zones d’aparcament en l’últim tram de Duc de Llíria amb un nou aparcament dissuasiu en Plaza Pedralba i l’ampliació de places en l’aparcament dissuasiu de l’Alpelic en la zona col·legi Sant Miquel.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà