L’Eliana homenatja els seus pilotaris

pilotaris Eliana

Se’ls va fer lliurament del llibre ‘Els Cafés de Pelayo’

L’Ajuntament de l’Eliana ha celebrat un acte d’homenatge als pilotaris del municipi. Així, la Sala de Plens de la casa consistorial va acollir la visita de mítics esportistes locals de l’esport valencià tradicional per excel·lència.

Noms com Julio Rubio, Juanin, Locheta, Gat I, Gat II, Andrés Andrés “El fill del fusteret”, Ricardet, Rabossa, Xorras o Chamerri van ser els protagonistes del matí del 23 de desembre.

Els mateixos pilotaris o les seues famílies (en el cas de veïns ja morts) van rebre un sentit homenatge per la seua trajectòria esportiva. A més, en l’acte també es va guardonar al primer president de la Federació de Pilota Valenciana i del club de l’Eliana “El Saque”, Víctor Iñúrria.

La presidenta del club “Va de Bo”, Amparo Barrachina, també va participar en l’esdeveniment agafant el testimoni perquè la pilota valenciana continue sent important en el municipi. Un acte que va comptar amb la presència del periodista de l’Eliana, Moisés Rodríguez, autor del llibre ‘Els Cafés de Pelayo’ publicat per Sargantana, editorial de l’Eliana.

L’alcalde Salva Torrent va donar les gràcies “per tot el que ens heu donat. Passaran els anys i sempre sereu referents de la pilota valenciana al nostre poble”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà