L’Eliana posa en marxa la seua nova Oficina d’Atenció Ciutadana

Ajuntament de l'Eliana

L’OAC està situada a la plaça del País Valencià, 5

L’Ajuntament de l’Eliana ha posat en marxa una Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) amb la fi d’oferir una atenció eficient i de qualitat als seus veïns, gràcies a una subvenció del programa Territoris Innovadors de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital amb un import de 120.000 euros.

Aquesta acció va d’acord amb l’objectiu estratègic 9 de l’Agenda Urbana Local, concretament amb el de fomentar l’administració electrònica i reduir la bretxa digital. A més, seguint l’article 70 bis de la Llei de Bases del Règim Local, en el seu apartat 3: “els municipis hauran d’impulsar la utilització interactiva de les tecnologies de la informació i la comunicació per a facilitar la participació i les comunicacions amb els veïns, per a la presentació de documents i la realització de tràmits administratius”.

La nova OAC ajudarà a prestar d’una manera més eficient tots els aspectes que es recullen en la Llei 39/2015 del procediment administratiu comú de les administracions públiques sobre les oficines d’assistència en matèria de registres i centralitzarà tota la informació dels diferents serveis municipals en un únic punt, oferint una atenció empàtica i proactiva amb l’objectiu de servir a la ciutadania i col·locar-la al centre de les actuacions municipals.

El nou servei, situat a la plaça del País Valencià número 5, transformarà el tradicional registre d’entrada de l’Ajuntament en una Oficina d’Assistència en Matèria de Registre, per a respondre les demandes de la ciutadania i adaptar l’atenció presencial al moment actual, acostant l’administració a la ciutadania i facilitant la seua relació amb l’Ajuntament. Les dependències estan concebudes amb una clara orientació i vocació de servei a l’interessat, per a facilitar d’una manera còmoda, l’accés i la comunicació amb l’administració.

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania serà el servei de referència del Consistori des del qual s’oferirà, de manera integrada, l’accés a la informació i tramitació de la major part dels serveis municipals, a través dels canals presencial, telefònic (96 275 80 30) i telemàtic oac@leliana.es.

L’OAC treballarà per agilitzar les gestions administratives dels interessats; establir una alta qualitat de servei independentment del canal utilitzat; procurar un tracte personalitzat; prestar una atenció integral d’acord amb les expectatives de l’interessat; millorar el nivell de satisfacció de la ciutadania, i la seua valoració sobre els serveis prestats; i esdevindre la porta de referència de la ciutadania.

Tal com ha explicat el regidor de Modernització de l’Administració i Smart City, Jorge Pérez Comeche: ‘continuarem impulsant tots els canvis necessaris per a ser més eficients, com hem fet amb diverses aplicacions internes, i també dirigides a elianers i elianeres com el nou portal d’ocupació que estarà disponible en les pròximes setmanes, el Visor Pressupostari, la nova Oficina Virtual Tributària o lelianaparticipa.es, entre altres’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà