El nou taller d’ocupació de l’Eliana forma a 10 veïns aturats durant un any

taller ocupacio leliana

Aprendran de manera teòrica i pràctica l’ofici d’obra de paleta

La tercera edició del Taller d’Ocupació ‘Ocupa’ ja està en marxa a l’Eliana. L’Ajuntament torna a posar en marxa aquesta acció de foment de l’ocupació en la qual 10 persones beneficiàries, 8 dones i 2 homes, estaran aprenent de manera teòrica i pràctica l’ofici d’obra de paleta mentre perceben un salari durant els 12 mesos de duració del Taller.

El programa s’inicia gràcies a una subvenció que prové de Labora, d’un poc més de 266.000 euros, a què cal sumar l’aportació del Consistori que ascendeix a 13.000 euros, tot això destinat a sufragar les despeses de costos salarials, formació i manteniment.

A més de les 10 persones que componen l’alumnat, per a dur a terme el Taller han sigut contractats un director amb funcions administratives, un docent de l’especialitat, tots dos a jornada completa, i un altre docent de suport a mitja jornada. Per part seua, l’alumnat tindrà una jornada de 40 hores setmanals, de 7 a 15 hores de dilluns a divendres.

L’alcalde Salva Torrent va visitar ahir les instal·lacions del taller acompanyat de la regidora d’Ocupació, Marta Andrés. Tots dos han coincidit que aquesta fórmula per a fomentar l’ocupació és molt adequada ja que compagina l’aprenentatge d’un ofici, tant de manera teòrica com pràctica, la qual cosa pot facilitar molt la inserció laboral de les persones beneficiàries en el sector, amb la percepció d’un salari.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà