La Diputació de València anuncia en Fitur un pla per a l’hostaleria dels xicotets municipis

fitur

Posarà en contacte a aquells que vulguen traspassar el negoci amb potencials compradors

La Diputació de València ha aprofitat la seua presència en Fitur per a anunciar un nou pla amb el qua lpretén fer costat al sector de l’hostaleria en tots aquells municipis de la província que es troben en risc de despoblació.

L’objectiu del ‘Projected’impuls de l’hostaleria en els municipis d’interior’ és dinamitzar les zones rurals en perill de despoblació, fent costat tant als empresarishostalers en actiu com als nous emprenedors que vulguen iniciar la seua marxa en estes localitats. Per a això, es desenvoluparà un programa d’actuacions, en col·laboració amb la Federació Empresarial d’Hostaleria de València, que contribuiran a activar l’economia dels pobles més xicotets de l’interior de la província.

En concret, el projecte consistix en oferir un suport complementari i sectorial al shostalers a través d’un servei integral de gestió i informació sobre normativa en matèria turística, laboral, immobiliària, d’economia circular i formació, a més de tindre un contacte permanent per a mantindre’ls al dia sobre celebració d’esdeveniments, sol·licitud de subvencions, etc. És a dir, que tots els professionals del sector puguen estar informats i tutoritzats per la seua associació.

De manera paral·lela, una altra de les claus del pla de la Diputació de València és posar en contacte a aquells empresaris que volen traspassar, llogar o vendre el seu negoci amb aquells inversors o emprenedors que vulguen accedir a un negoci tancat o funcionant, formant-los i ajudant-los en les gestions necessàries per a l’obertura i gestió d’este en col·laboració amb els ajuntaments.

El president de la corporació provincial, Vicent Mompó, ha assegurat que “al final del que es tracta ésd’evitar la pèrduad’empreses hostaleres en estos municipis en perill de despoblació, en elsquals el concepte de bar va molt més allà del que es pot considerar en les gransciutats. Perquè alspobles no són només bars, sinó que funcionen com el centre social de reunió de la gent del poble, i a més són fonamentals per a l’experiència turística del destí rural”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà