Les obres de la nova Casa de la Cultura de l’Eliana finalitzaran el 15 de febrer

L’Ajuntament ha invertit més d’1.600.000 euros

Les obres de modernització i ampliació de la Casa de la Cultura, en la qual l’Ajuntament de l’Eliana ha invertit prop d’1.600.000 euros, es troben ja en la recta final.

El nou espai, que passarà a portar el nom de l’exalcade, José María Ángel Batalla, buscarà convertir-se en un referent d’edifici verd i sostenible en la Comunitat Valenciana, gràcies al projecte regit pels principis d’equitat residencial i inclusivitat.

Un total de 1.665 m² que inclouen una nova àrea d’estudi d’accés independent en la planta alta, la Biblioteca, l’Espai Jove, aules per a cursos i tallers, una sala polivalent, a més de noves zones verdes i d’esplai. Una transformació integral i modernització de les instal·lacions que ha respectat l’esperit de l’antic edifici.

Les obres està previst que finalitzen en les pròximes setmanes, si bé la posada en funcionament del servei haurà d’esperar a comptar amb tot l’equipament i el trasllat dels fons bibliogràfics.

L’alcalde, Salva Torrent, i la regidora de Grans Projectes i Infraestructures, Marta Andrés, han visitat les obresi ha anunciat que el 15 de febrer “ja podrem recepcionar les obres”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà