La nova Casa de la Cultura de l’Eliana portarà el nom de l’exalcalde José María Ángel

pleno eliana

L’arreplegada porta a porta del cartó als comerços i restauració s’iniciarà el 31 de gener

El ple de l’Ajuntament de l’Eliana ha aprovat amb el vots de l’equip de Govern -PSPV i Compromís- una moció presentada pels socialistes per a posar el nom de l’exalcalde José María Ángel Batalla a la nova Casa de la Cultura.

Segons l’actual alcalde Salva Torrent, José María Ángel va contribuir a la transformació de l’Eliana amb accions que van millorar la qualitat de vida dels elianers com la remodelació de la plaça del País Valencià, la construcció de l’Escola Permanent d’Adults, la construcció de l’Hort de Les Taules o el primer projecte per a recuperar el Barranc de Mandor.

La nova Casa de la Cultura, que albergarà la nova biblioteca, bebeteca, l’espai jove, la sala d’estudis, aules de treball en equip i una sala per a realitzar representacions i exposicions, afronta l’última fase d’execució de les obres i en els pròxims mesos obrirà les portes.

En el mateix ple de gener, l’alcalde va recordar el nou sistema de recollida de residus sòlids urbans, que es va posar en marxa de manera progressiva el 8 de gener, començarà el 31 de gener a arreplegar el cartó porta a porta en els comerços i l’hostaleria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà