La recollida porta a porta del paper i cartó comença a implantar-se en els comerços de l’Eliana

Les educadores ambientals començaran a visitar els habitatges les pròximes setmanes

El nou servei de recollida de Residus Sòlids Urbans (RSU) començarà a implantar-se en els comerços aquest dimecres, 31 de gener, després d’haver rebut en les últimes setmanes la visita de les educadores ambientals. Així, els establiments comercials de la localitat, tant de l’àrea central com de les zones residencials, seran els primers a disposar del servei porta a porta per als residus de paper i cartó.

El paper-cartó es recollirà, en cada comerç, amb una freqüència de 4 dies a la setmana. En concret, la recollida es realitzarà els dilluns, dimecres, divendres i dissabte a partir de les 15 hores. No obstant això, si ho necessiten, els comerços poden usar també els contenidors de paper-cartó de la via pública, depositant-lo plegat en l’interior.

Per part seua, la nova Oficina del Servei de Recollida de Residus, en la qual s’atendrà els veïns i veïnes, estarà situada al carrer Victoria Kent, 1 i obrirà l’atenció al públic pròximament.

Implantació gradual

El RSU s’implantarà gradualment en el nucli urbà i en les zones residencials. La principal novetat serà el nou contenidor de color marró on depositar la fracció orgànica i de rebuig. L’objectiu és reduir al mínim les restes del contenidor gris, separant en origen i utilitzant-lo solament per a aquells residus que no es poden reciclar.

Les visites de les educadores ambientals continuaran pels habitatges, amb l’objectiu d’informar correctament els veïns i veïnes i resoldre tots els seus dubtes sobre aquest tema. L’aplicació efectiva del sistema de recollida no s’efectuarà fins que tota la ciutadania n’estiga degudament informada.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà