Aquestes són les noves rutes d’autobús que connectaran l’Eliana

Entraran en servei el segon semestre de l’any

L’Ajuntament de l’Eliana ha conegut de primera mà les noves rutes del servei públic de transport metropolità, les línies d’autobús, que s’implantaran en el municipi en una reunió mantinguda entre l’alcalde de la localitat, Salva Torrent, junt amb la directora de l’Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV), i en la qual s’ha desgranat com serà el nou servei de transport públic.

La cita ha servit per a conéixer amb detall les noves rutes que seran cobertes amb vehicles elèctrics majoritàriament dins del nou mapa concessional.

La línia 5 discorrerà per dins del municipi i donarà servei per a poder arribar des del centre comercial, passant per l’Eliana centre, fins a València.

A més, es crea una nova línia que unirà el municipi amb les universitats (UPV i UV), la denominada 13B.

Una altra de les novetats serà la nova línia nocturna (10N) que donarà servei els divendres i dissabte nit així com els dies vespres de festiu. A més, la línia 6B podrà acostar els veïns de l’Eliana fins a l’Hospital de Llíria.

‘Podrem oferir un servei amb més freqüències, amb nous destins, i amb nous vehicles. L’objectiu és afavorir el transport públic, que els nostres veïns i veïnes puguen desplaçar-se fins a la capital, les universitats o l’hospital de referència i a més contribuïm a la cura del medi ambient i del nostre entorn. Reduint els desplaçaments en vehicles particulars i utilitzant el transport públic ajudarem a conservar el nostre planeta’, ha explicat l’alcalde, Salva Torrent.

En aquest sentit, l’ATMV ha plantejat la possibilitat de col·locar noves marquesines capaces d’oferir la informació en pantalles digitals. La intenció és que el nou servei, més complet, amb més freqüències i més destins, es pose en funcionament en el segon semestre de l’any.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà