L’Eliana crea una oficina d’atenció a Estrangers

 extranjeros

El primer taller d’adaptació sociocultural ha servit per a presentar el nou servei i donar-los la benvinguda

L’Ajuntament de l’Eliana ha posat en marxa l’Oficina d’Atenció a Persones Estrangeres, un nou servei dirigit a la població immigrant, especialment a les persones nouvingudes a la localitat. D’aquesta manera, en un únic punt podran recaptar tota la informació necessària per a establir-se en el municipi tal com: empadronament, escolarització de menors, tràmits administratius o consultes d’estrangeria.

Tot això es complementarà amb un Pla d’Integració en la Comunitat Local en associacions culturals i festives i amb un Pla d’immersió en l’Administració Local. El nou servei es troba integrat en l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), situada a la plaça del País Valencià, 5. També es pot contactar a través del telèfon 96 275 80 30 (marcant l’extensió 207) o a través del correu electrònic oae@leliana.es.

La primera de les accions posada en marxa per la OAPE ha sigut un taller d’adaptació sociocultural, que ha tingut lloc durant els primers dies de febrer. Així, de la mà de la coach Val Pereira, els prop de 25 participants van poder conéixer-se, compartir dubtes i assabentar-se del nou servei en una primera sessió i, en una segona, rebre informació més detallada sobre els serveis municipals, les classes d’espanyol i valencià o l’oferta cultural, esportiva i d’oci del municipi.

Jorge Pérez Comeche, regidor de Participació Ciutadana: ‘Aquest primer contacte ha tingut una molt bona resposta, hem rebut molt de feedback i estem treballant en una oferta d’activitats per a facilitar i millorar la seua integració i atenció personalitzada’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà