Goteres en l’Oficina d’Assistència a les Víctimes del Delicte a Llíria

oficina victimas delito lliria

El sindicat CSIF reclama solucions urgents

El sindicat CSIF ha alertat de les males condicions en la seu de l’Oficina d’Assistència a les Víctimes del Delicte (OAVD) situada a Llíria i que atén tot aquest partit judicial, que inclou comarques com Camp de Túria, La Serrania o Rincón de Ademu i ha reclamat solucions urgents.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que aquestes dependències obrin al públic en un local situat al carrer Plá de l´Arc, dins d’un edifici cedit per l’Ajuntament. No obstant això, malgrat la importància de la labor que realitzen en atenció a persones víctimes de delicte i en assessorament perquè puguen exercir els seus drets, no reuneix les condicions adequades.

El sindicat assenyala que el sostre presenta nombrosos escantells i desperfectes, la qual cosa provoca, entre altres qüestions, que la seu suporte goteres. A aquesta situació de falta de manteniment d’infraestructures se suma la manca de vigilància de seguretat i de conserge en horari d’atenció de vesprades.

El CSIF insta tant a la Generalitat, de qui depenen les Oficines d’Assistència a les Víctimes del Delicte, com a l’Ajuntament de Llíria, propietari d’aquestes dependències, a dur a terme amb urgències les actuacions necessàries per a solucionar els problemes de manteniment i de seguretat en les instal·lacions.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà