Més de 5.500 persones participen en les activitats de Gent Gran

gent gran

L’Ajuntament de l’Eliana ha oferit 59 activitats en 2023

La Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de l’Eliana ha fet balanç de les activitats oferides a aquest col·lectiu de la població al llarg de 2023. Segons la memòria anual elaborada per l’àrea, es van oferir un total de 59 activitats emmarcades en 8 programes, amb una participació global de 5.526 persones.

El programa que més va atraure a les persones majors va ser el “Mes de la Gent Gran”, celebrat al maig, en el qual van participar 2.256 elianeres i elianers en un total de 13 activitats. El segueixen “Benvinguda Primavera”, amb 855 participants i “Benvingut Nadal”, amb 839.

Molt destacable també la participació en “Activa’t Aula Gran”, amb un total de 575 persones inscrites en els seus dos trams d’abans i després del parèntesi estiuenc, amb un total de 19 activitats. També va haver-hi diverses accions en els mesos de juny i juliol amb un total de 470 persones participants, i a l’octubre amb 318.

Per part seua, el programa “Gent Gran en Marxa”, amb 10 activitats, va aglutinar 150 participants, mentre que els tallers de desembre van convocar 63 persones inscrites.

La regidora de l’àrea, Eva Santafé, qui ha anunciat l’inici de les activitats d’aquest primer semestre per al pròxim 4 de març, ha destacat “la importància de l’envelliment actiu i saludable per a les persones majors com a fórmula de benestar i com a base de la programació d’activitats dirigides a aquest sector de la població”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà