L’Eliana suspén els seus actes fallers per l’incendi de Campanar

incendio Campanar

L’Ajuntament convoca un minut de silenci a les 18 hores

Els actes fallers que estaven programats a l’Eliana aquest cap de setmana, inclosa la Crida amb la qual es dona inici a la festa de les Falles en el municipi, han quedat suspesos pels tres dies de dol que es declararan per l’incendi de dos edificis residencials del barri de Campanar de València que ha deixat de moment quatre persones mortes.

Així ho ha fet públic l’Ajuntament de l’Eliana, que en un comunicat se suma al duel oficial decretat per la Generalitat Valenciana i com a mostra de solidaritat amb les víctimes mortals i en suport a les famílies afectades les banderes del consistori onejaran a mitja asta.

La corporació municipal has traslladat la seua solidaritat i el condol a les famílies de les víctimes mortals i a totes les persones afectades, així com l’agraïment als professionals que estan treballant en aquesta tragèdia.

La Junta Local Fallera de l’Eliana, per part seua, també ha emés un comunicat en el qual les comissions falleres del municipi traslladen el seu condol a les víctimes i familiars.

Així mateix informa que els actes ajornats aquest cap de setmana se celebraran el mes de març.

L’encesa de llums serà l’1 de març a les 19 hores, un dia després se celebrarà la Crida a les 12.30 hores i el 10 de març la Gala Fallera a les 17.30 hores.

L’Ajuntament de l’Eliana ha convocat a totes les comissions falleres i la resta de la població un minut de silenci en memòria de les víctimes de l’incendi a les 18 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà