L’Eliana obri els Pressupostos Participatius fins al 27 de març

cartel eliana

Es duran a terme inversions per 300.000 euros

L’Eliana torna a posar en marxa el procés d’elaboració dels seus Pressupostos Participatius. Amb aquest seran ja deu anys consecutius els que el Consistori dona veu i vot a la ciutadania per a decidir quines inversions es duran a terme en la localitat per valor de 300.000 euros.

L’objectiu és construir una societat més oberta, transparent i col·laborativa, donant l’oportunitat a persones de qualsevol edat empadronades en el municipi i a associacions i col·lectius registrats en aquest, de prendre part en la labor d’elaboració dels pressupostos de 2025.

Les propostes presentades no han d’excedir un valor d’execució de 100.000 euros, han de ser competència municipal, no han d’estar ja executades o en projecte i s’han de poder desenvolupar dins d’un mateix exercici pressupostari.

L’any passat es van admetre, després de la fase de propostes, un total de 18 accions viables de millora prioritària de les infraestructures públiques, que posteriorment es van sotmetre a votació.

Per a votar, cal accedir al web lelianaparticipa.es fins al 27 de març, on també es poden consultar els resultats d’anys anteriors.

Es podrà votar en l’urna fixa situada a l’Ajuntament o les itinerants que s’instal·laran de 9.30 a 14 hores al Mercat, el 6 i 20 de març; al poliesportiu, el 9 de març; i l’OAC, el 26 de març.

Els tècnics municipals examinaran i valoraran totes les propostes rebudes i, si compleixen totes les condicions, se sotmetran posteriorment a la fase de votació.

Des de l’àrea de Participació Ciutadana, el regidor Jorge Pérez Comeche ha animat la població a participar en aquesta edició per a intentar superar la marca de propostes rebudes, la qual cosa ja va ocórrer l’any passat. ‘És el primer pas per a fer efectiva la tasca comuna de construcció d’una l’Eliana del futur’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà