Rècord d’inscripcions al curs de Manipulador d’Aliments de la Mancomunitat a Vilamarxant

curso mancomunitat

L’aforament s’ha completat amb 40 persones

La Mancomunitat Camp de Túria va impartir ahir un curs gratuït de Manipulador d’Aliments en Vilamarxant, que ha aconseguit el major nombre de persones inscrites a accions d’aquest tipus realitzades fins al moment amb una assistència de 40 persones.

Aquest curs, organitzat amb la col·laboració de la de regidoria d’Ocupació, Transparència i Participació de l’Ajuntament de Vilamarxant ha tingut lloc a la Casa de la Cultura, on també ha estat presen tl’alcalde Héctor Troyano.

Aquests cursos van dirigits, preferentment, a persones en situació de desocupació. A través d’aquests cursos, la Mancomunitat Camp de Túria i els municipis adherits a l’ens supramunicipal, tenen com a principal objectiu aconseguir que els assistents obtinguin els coneixements necessaris per a realitzar la manipulació d’aliments sense que suposi un risc per a la salut, així com aconseguir una major formació i inserció laboral a llocs de treball relacionats en aquesta matèria.

Des de l’Ajuntament de Vilamarxant es continua apostant per generar oportunitats que repercuteixin de manera positiva en vida de totes les persones, afavorint en aquest cas, la formació i l’accés al món laboral: “Aquests cursos són una eina moltimportant i sempre que puguem col·laborar amb la Mancomunitat per a la seua realització, des de l’ajuntament posarem tota la nostra obstinació a continuar generant sinergies que estimulin la formació i l’ocupació”, explica l’alcalde.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà