El Servei d’Ajuda a Domicili de l’Eliana estrena un nou vehicle elèctric

sad eliana

El SAD va realitzar 2.320 hores de serveis en 2023

El Servei d’Ajuda a Domicili de l’Ajuntament de l’Eliana, dependent de la Regidoria de Polítiques Socials, disposa ja d’un vehicle elèctric per als seus desplaçaments a les llars de la localitat.

El fet que gran part de la ciutadania visca en barris residencials que s’estenen per quasi tot el terme municipal, fa que es requerisca un vehicle per al desplaçament de les treballadores familiars als domicilis de les persones usuàries. Per a això, recentment, l’Ajuntament ha incorporat al servei un vehicle elèctric, més sostenible i menys contaminant, d’acord amb les polítiques mediambientals desenvolupades pel Consistori.

Aquest servei el presten 3 treballadores familiars coordinades per una treballadora social de l’equip de Serveis Socials d’atenció primària. Entre les activitats realitzades amb les persones usuàries del Servei d’Ajuda a Domicili es troben els serveis i cures d’atenció personal, atencions domèstiques, activitats d’acompanyament i de suport social i integració en la comunitat, entre altres.

En 2023, el SAD ha prestat 2.320 hores d’ajuda a domicili. Del total dels casos, el 81% són persones majors i el 19% persones amb discapacitat, sent el 75% dones i el 25% homes.

L’alcalde Salva Torrent ha destacat la importància del caràcter transversal de la cura del medi ambient en totes les accions municipals, alhora que ha elogiat la labor del SAD en la cura a domicili de les persones majors o amb discapacitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà