‘Comença per O’ de Duque de Gaeta, ninot indultat

ninot indultat

L’obra de l’artista Mario Pérez està dedicat a l’Alzheimer

El ninot infantil de la comissió Duc de Gaeta-Pobla de Farnals ‘Comença per O’, de l’artista Mario Pérez, ha sigut l’indultat pel públic i se salvarà de les flames del foc de la Cremà el 19 de març i passarà a formar part del Museu Faller.

El grup de ninots, dedicat a l’Alzheimer, ha sigut votat per 9.263 visitants d’un total de 60.421 vots emesos per part del públic que ha visitat l’Exposició del Ninot.

Obra de l’artista Mario Pérez, aquest ninot forma part del monument ‘Fallaparaula’, la falla infantil d’aquesta comissió del sector Camins al Grau.

És el quart any que aquesta comissió aconsegueix l’indult infantil ja que en el 2000 el va aconseguir amb una obra de Javier Santés, en 2001 amb Sergio Penadés i Javier Molina, i en 2017 amb Joan S.Blanch.

La falla infantil de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, amb un cost de 25.000 euros i una altura de tres metres, proposa un joc amb el significat de les paraules i cada escena representa una paraula que l’espectador ha d’endevinar pels personatges que intervenen en l’escena, en total 25 paraules.

L’escena indultada ‘Comença per O. Allà on mai s’ha de deixar caure ningú’ representa a una àvia vestida de fallera mirant-se a un espill on hi ha un paper amb la paraula ‘Jo’, acompanyada del seu marit i dels seus nets i on tots els objectes i la mascota porten incorporat el seu nom, en un grup dedicat a l’Alzheimer i als majors.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà