La Policia Local de l’Eliana alça 17 actes per material pirotècnic i alcohol

policia local eliana fallas

L’operatiu de Falles aconsegueix que les festes transcórreguen amb normalitat

L’Ajuntament de l’Eliana ha posat en marxa durant les Falles un operatiu especial de seguretat. La setmana gran, del 15 al 19 de març, les quatre comissions de l’Eliana van celebrar els seus actes festius en els quals van congregar a multitud de persones en la via pública.

Per a evitar els incidents ocorreguts durant l’any passat, el consistori va desplegar un ampli dispositiu de seguretat que va comptar amb tots els agents de la Policia Local de l’Eliana i amb la col·laboració de la comandància de la Guàrdia Civil de la Pobla de Vallbona que va arribar a participar amb fins a cinc patrulles. Així, excepte un altercat que es va provocar el primer dia de la plantà, la resta de nits han transcorregut amb total normalitat.

Els agents de la Policia Local de l’Eliana han emplenat 17 actes, la majoria d’elles per llançament inadequat de material pirotècnic i altres per confiscació de begudes alcohòliques.

“El balanç que fem de les festes falleres és positiu. La decisió de tancar el parc per a evitar que es produïsquen danys materials i mediambientals i protegir el nostre entorn unit a l’esforç de la policia local i el suport de la Guàrdia Civil per a protegir les persones ha possibilitat minimitzar els danys provocats durant les falles del 2024”, ha explicat l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent.

Una de les primeres mesures preses des del consistori va ser tancar el Parc de la Pinada des del 9 de març i fins al dia 20 per a evitar els danys materials que es van produir l’any passat. Així, enguany s’han comptabilitzat xicotets danys materials en alguns punts del municipi com fanals caiguts o papereres danyades.

“Hem de continuar treballant en aquesta línia perquè les nostres festes siguen segures, perquè es respecten les normes de convivència i tots els elianers i elianeres puguem gaudir del nostre entorn”, ha afegit Torrent.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà