140 persones participen en les jornades ‘Construint convivència’ de l’Eliana

Estan dirigides a professors i professionals de la intervenció social

Les regidories d’Educació, Polítiques Socials i Igualtat de l’Ajuntament de l’Eliana han organitzat aquest passat cap de setmana unes jornades gratuïtes de formació per al professorat i professionals de la intervenció social, que s’engloben dins del projecte ELIESCOLA.

S’hi han donat cita prop de 140 professors i professores dels centres públics i privats de l’Eliana, treballadors municipals, així com professors i professionals de la intervenció social de la província (la Pobla de Vallbona, Nàquera, Benissanó, Sant Antoni de Benaixeve, Bétera, el Puig, Silla, Mislata, Manises, Torrent, Racó d’Ademús, Aldaia, Godella, Paterna, València, la Serrania, les Alcubles, i Conca), així com representants del Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de la Comunitat Valenciana.

Sota el lema ‘Construint Convivència’, aquestes jornades tenen com a finalitat dur a terme un diàleg conjunt sobre la situació actual de la infància i l’adolescència en el marc escolar, així com proposar estratègies d’acostament i acompanyament. Així mateix, es pretén perfeccionar la pràctica educativa de manera que aquesta incidisca en la millora de la convivència escolar, així com del rendiment acadèmic de l’alumnat i el seu desenvolupament personal i social, prestant especial atenció a les seues peculiaritats i diversitat.

Les jornades han comptat amb professionals com César Bona i Diana Al Azem, que van realitzar les ponències principals, a més de Francesc Nogales, Maru Martí, Bernardo Ortín, Luis Vivas i “La Madeja Roja” els qui van realitzar tallers més específics. També ha estat disponible un espai de comunicació d’experiències, on diversos centres educatius han donat a conéixer les seues bones pràctiques.

Unes jornades que, tal com ha recordat l’alcalde, Salva Torrent, “han sigut demandades per la comunitat educativa de l’Eliana per a abordar qüestions que afecten la convivència dels centres i que han tingut un gran acolliment”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà