L’Eliana entrega els premis del concurs ‘Murals per la Igualtat’

colegio l'Eliana

Han participat quatre centres educatius amb 20 cartells

L’Ajuntament de l’Eliana ha entregat els premis del I Concurs Murals per la Igualtat, que es va convocar dins les activitats del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

Aquest concurs està dirigit a cicles de primària dels centres educatius de la localitat, tant privats com públics, amb l’objectiu de sensibilitzar l’alumnat en la promoció de la igualtat entre dones i homes. En aquesta primera edició han participat el col·legi Helios, el CEIP El Garbí, Montealegre i Virgen del Carmen, que junts han presentat un total de 20 cartells a concurs. Les aules guanyadores han rebut un lot de dibuix i pintura i un diploma de reconeixement.

Els murals participants, que es mostraran pròximament en una exposició, estan relacionats amb dones referents d’àmbit pròxim, amb l’eliminació dels estereotips sexistes en les activitats formatives i professionals, amb la corresponsabilitat en l’àmbit domèstic d’homes i dones, amb la conciliació de la vida familiar, personal i laboral o amb la prevenció de la violència de gènere, entre d’altres.

L’edil de Polítiques d’Igualtat, Marta Andrés, ha recordat que el consistori busca amb aquesta mena d’accions visibilitzar i sensibilitzar a través del dibuix sobre la importància de la igualtat, però també fomentar la participació de la infància en aquesta matèria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà