La Marcel omplirà d’art els carrers de l’Eliana del 10 al 12 de maig

11 espectacles estàtics i itinerants componen el cartell

L’Ajuntament de l’Eliana va presentar ahir la nova edició de la Mostra d’Arts de Carrer de l’Eliana (MARCEL) que arriba carregada de propostes de teatre, dansa, circ i música per a tots els públics i en diversos escenaris urbans del municipi. La VIII edició, que se celebrarà el cap de setmana del 10 al 12 de maig amb un total d’11 espectacles d’alta qualitat artística, congregarà companyies de prestigi en l’àmbit nacional i internacional i també grups amateur de la localitat.

Com és habitual, arrancarà amb la secció Off el divendres 10 amb la metàfora social ‘Muñec@s’ a càrrec de Teatreliana i amb la ‘La xiqueta que volgué volar alt’ d’APLAE.

La vesprada-nit del dissabte oferirà un total de cinc espectacles, que inclourà propostes com el divertit tocador en plaça pública ‘Sienta la cabeza’, l’itinerant portal cap al País de les Meravelles o el clown que convida a la reflexió sobre el món en què vivim i que volem deixar amb ‘Herència’. Ja a la nit, la dansa de ‘Calacas’ celebrarà la festa mexicana del dia de morts i la jornada acabarà amb el trapezi ‘Volando vengo’

El matí de diumenge, el públic se sorprendrà amb l’espectacle itinerant ‘Ambulantes’, amb el recital còmic-circense ‘Fontanería, circo y poesía 2.0’ i a la vesprada, dansa de carrer per a tota la família amb ‘Màgia’ i el tancament d’aquesta edició serà a càrrec d’un homenatge a l’ofici dels pallassos amb ‘El gran final’.

L’acte d’aquest dijous va comptar a més amb la conferència d’Abel Guarinos ‘Mimant les arts escèniques’, que va oferir una visió actual de la complexitat de les arts escèniques valencianes i el seu futur, i amb la presentació del nou web del festival lamarceleliana.es, que recull tota la programació, les novetats i la informació de les últimes edicions.

L’alcalde, Salva Torrent, ha afirmat ‘que ens trobem davant la millor mostra possible’ i ha convidat la ciutadania a no perdre’s aquest ampli i ambiciós programa en el qual trobaran espais per a la reflexió, per a la diversió i per a la participació.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà