L’Eliana organitza un rastell veïnal que de segona mà el 19 de maig

En el Passeig Secondo Baldin de 10 a 14 hores

L’Ajuntament de l’Eliana ha organitzat un rastell veïnal que cerca la segona vida de les coses el pròxim 19 de maig. L’objectiu del consistori és contribuir a la conservació de l’entorn, alleujar el consum excessiu i incentivar l’intercanvi de productes.

La iniciativa, que s’engloba dins de Participació Ciutadana i forma part de l’Agenda Urbana Local de l’Eliana, ha tingut una gran acceptació per part dels veïns i veïnes del municipi que s’han mostrat disposats a oferir els seus productes a preus assequibles o a l’intercanvi entre els uns i els altres.

“Com a alcalde de l’Eliana em fa il·lusió poder programar activitats que estiguen alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i que, a més, formen part de la nostra agenda urbana local i ajuden a conservar el nostre entorn”, ha explicat l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent.

L’alcalde i el regidor de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, que han participat en la presentació oficial de l’acte en el saló de plens de l’ajuntament han animat la població al fet que s’acoste fins al parc diumenge que ve i participe en el rastell veïnal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà