L’Eliana prepara un rastell veïnal per al 19 de maig

cartel l'Eliana

L’Ajuntament de l’Eliana prepara un rastre veïnal per al pròxim 19 de maig al Passeig de Secondo Baldín amb 30 parades on els veïns podran vendre els seus productes a preus assequibles.

L’Ajuntament oferirà una carpa, una taula plegable i dues cadires per a cada lloc de manera gratuïta.

En el rastre veïnal es poden intercanviar, comprar o vendre: joguets, antiguitats, llibres, roba, artesania, mobles, xicotets electrodomèstics, eines.

Els preus seran simbòlics i queda expressament prohibida la venda d’aliments i animals.

Des de la regidoria de Participació Ciutadana s’ha habilitat un formulari perquè les persones interessades puguen inscriure’s. Qui vulga sol·licitar un lloc i no tinga mitjans electrònics per a emplenar el formulari, pot contactar amb l’àrea a través del número de telèfon 673 324 068.

Les sol·licituds poden enviar-se fins al pròxim 30 d’abril emplenat aquest formulari i tindran prioritat els veïns i veïnes de l’Eliana.

“El nostre objectiu és programar iniciatives emmarcades dins de la nostra Agenda Urbana Local. Que ens serveix de guia per a desenvolupar el poble que volem. El rastell s’enquadra dins dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de producció i consum responsable, acció pel clima i ciutats sostenibles”, ha explicat l’alcalde Salva Torrent.

En aquest sentit, ha animat també “a tots els veïns a participar ja siga amb parades oferint productes o visitant-lo per a fer possible la segona vida de les coses”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà