L’Eliana elabora un Diagnòstic de Salut actualitzat

cartel eliana

Amb la participació de la ciutadania per a conèixer les necessitats de la població

L’Ajuntament de l’Eliana, a través de la regidoria de Salut, ha posat en marxa un nou projecte per a realitzar un diagnòstic actualitzat de la salut en el municipi. L’objectiu d’aquest projecte és proporcionar una visió detallada de la situació de la salut en el municipi de l’Eliana, identificar tots els actius que promouen la salut i prioritzar els principals problemes i necessitats, tant des de la perspectiva dels professionals com de la ciutadania.

El Diagnòstic de Salut servirà com a base per a la planificació i implementació d’accions de promoció de la salut a l’Eliana, basant-se en el marc del V Pla de Salut de la Comunitat Valenciana. La participació ciutadana és primordial a l’inici del projecte, és per això que el Consistori demana la participació de la ciutadania i la col·laboració, podent enviar propostes, idees, dubtes i qualsevol aportació que creguen convenient a través del correu: leliana@plansalud.org – WhatsApp i Telegram: 722 35 15 28.

“Conèixer la situació real i actual de la sanitat al nostre poble ens permetrà poder traçar línies d’actuació que milloren la qualitat de vida de l’Eliana. Necessitem conèixer les opinions, les propostes i les idees de la ciutadania per a treballar conjuntament a l’Eliana que volem”, ha explicat el regidor Juan Espinosa.

Es treballarà conjuntament amb el Consell de Salut de la zona bàsica l’Eliana-Sant Antoni, que es va constituir a principis de l’any 2024. El pròxim 18 de juny tindrà lloc una nova reunió del Consell de Salut, on assistirà l’empresa encarregada de l’elaboració i redacció del Diagnòstic de Salut i on s’assentaran les bases per a coordinar esforços i treballar junts, per a fer de l’Eliana un municipi més saludable, vital, inclusiu i sostenible, implementat l’Agenda 2030 i els ODS, en totes les seues actuacions.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà