El Consell Escolar de l’Eliana reivindica l’ampliació del Garbí i el segon institut

Consell Escolar l'Eliana

Se suma a la reivindicació de l’Ajuntament per a exigir millors infraestructures educatives

El Consell Escolar Municipal de l’Eliana s’ha reunit aquesta setmana per a celebrar la seua sessió ordinària de final del curs escolar 2023/2024. Entre altres punts en l’ordre del dia s’ha tractat l’adhesió a la moció presentada el mes de maig per l’equip de govern per a reclamar a la Conselleria d’Educació la ràpida actuació en dues infraestructures clave per al municipi.

El Consell, en el qual estan representats tots els centres educatius del municipi així com les associacions de pares i mares, ha decidit sumar-se a la reivindicació de l’Ajuntament per a reclamar conjuntament aquestes millores. Una adhesió que ja va fer el 17 de juny el Consell Escolar del col·legi el Garbí.

En aquest sentit, la moció acorda exigir a la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Educació, la consignació pressupostària necessària per a l’adequació i remodelació del CEIP El Garbí; i al mateix temps, requerir a l’administració autonòmica l’acceleració dels tràmits necessaris i quants informes siguen necessaris per a poder començar a desenvolupar el projecte del segon IES en el municipi.

Fa anys que treballem per a fer realitat tots dos projectes. Necessitem accions que posen sobre la taula ja els diners necessaris per a l’ampliació del col·legi públic El Garbí“, ha explicat l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent. “El segon IES és vital que comencem a treballar en ell perquè la nostra joventut necessita instal·lacions on poder desenvolupar-se“, ha apuntat.

L’Ajuntament continuarà treballant perquè tots dos projectes es facen realitat. S’ha reiterat la necessitat de mantindre noves reunions amb el recentment nomenat director general d’Infraestructures Educatives, José María Larena; de la mateixa manera que es traslladarà aquesta necessitat educativa al conseller d’Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà