La soprano Conchín Darijo protagonitza el concert de gener de ‘5 Segles de Música’

L’entrada serà gratuïta fins a completar l’aforament de la Casa de la Música de l’Eliana

La intèrpret Conchín Darijo presenta el seu programa ‘En clau lírica: àries, cançons i romanços’ en el qual recopila la música de grans compositors. La soprano estarà acompanyada del pianista David Gómez, nascut a l’Eliana. Aquest concert, que forma part del festival ‘5 Segles de Música’, se celebrarà demà dissabte 28 de gener a les 20.00 hores a la Casa de la Música de l’Eliana.

El concert estarà dividit en dues parts en les quals es podrà gaudir de les peces d’importants compositors espanyols, alemanys i francesos, tots ells amb la característica comuna d’haver-se format a París.

El públic escoltarà cançons de Manuel Palau, Enrique Granados, Joaquín Turina i Pablo Solozábal en la primera part, mentre que en la segona s’interpretaran peces de Jesús Guridi, Victor Massé, Camille Saint-Saëns i Julius Benedict.

Conchín Darijo és catedràtica en el Conservatori Superior de Música ‘Salvador Seguí’ de Castelló i s’ha convertit en un gran referent de la composició i ha estrenat més de mig centenar d’obres.

Per la seua banda, el pianista David Gómez, és professor del Conservatori Professional de Música de Riba-roja de Túria i ha actuat per tota Espanya i altres països com Alemanya, França i Àustria. A més, ha rebut el premi Euterpe, que atorga la Federació Valenciana de Societats Musicals.

L’àrea de cultura de l’Ajuntament de l’Eliana ja ha posat a la venda, a través de la web municipal elientrada.es els tiquets amb preus entre els 4 i els 10 euros per als quatre espectacles del mes de febrer corresponents al cicle d’humor i el Festival 5 Segles de Música.

Les dues primeres cites seran el 4 i l’11 de febrer, a les 20.00 hores, en la Casa de la Joventut. En el primer, el còmic i músic, Paco Enlaluna i, en el segon, el mag Rubén Aparici ens mostraran les seues habilitats amb propostes multidisciplinàries.

El tercer espectacle tindrà lloc el dissabte 18, a les 20.00 hores, a l’Auditori Municipal i es tracta d’un nombre musical d’humor, en el qual Jesús Manzano & The Blisters ens presentaran al cinquè beatle.

El 25 de febrer, tindrà lloc també en l’Auditori, a les 20.00 hores, la Gala Lírica. Es tracta d’un concert emmarcat dins del Festival 5 Segles de Música, en el qual la mezzo-soprano, Nancy Fabiola, i solistes de l’Orquestra de València delectaran al públic amb la seua excel•lent qualitat vocal.

Les localitats es poden adquirir també en el Centre Sociocultural, els dilluns, dimecres i divendres, entre les 9.30 i les 13.30 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà