El cor de dones ‘A cau d’orella’ protagonitza el concert de ‘5 Segles de Música’

El concert gratuït es celebrarà el 25 de març a l’Església de la Verge del Carmen de l’Eliana

El cor ‘A cau d’orella’, format per dones, oferirà a l’Església de la Verge del Carmen de l’Eliana un concert de música religiosa en el qual es recopilen composicions dels segles XIX i XX dins del festival ‘5 Segles de Música’. El concert gratuït se celebrarà el dissabte 25 a les 20.00 hores.

El cor interpretarà peces de Josef Gabriel Rheinberger, Francis Poulenc i Gustav Holst, i d’autors contemporanis com Miklós Kocsár, Josep Ramon Gil-Tàrrega, Javier Busto, Vytautas El meuškinis i Michael Bojesen sota la direcció de Mònica Perales, que dirigeix també l’Escola de Cant Coral de la Nau de la Universitat de València, el Club Coral La Nau Gran de la Universitat de València i l’Escola de Música Camp de Morvedre.

‘A cau d’orella’ naix al març de 2006 amb l’objectiu de recuperar peces musicals de diferents èpoques i autors, com la música romàntica alemanya per a cor de dones i piano i música del segle XVI composta per a convents. Així mateix, han interpretat obres de compositors valencians en un intent d’ampliar el repertori per als cors de dones.

El cor ha participat en festivals com el Encuentro Coral Internacional Ciudad de Torrevieja (2010), el Festival Internacional de Música de Altafulla (2012) i el Ciclo Coral Trypp Madrid Atocha (2015), entre uns altres.

Després d’aquest concert, la següent cita del festival ‘5 Segles de Música’ serà el 29 d’abril en la Casa de la Música de l’Eliana amb el duo d’instrumentistes Linda Hedlund i Floraleda Sacchi, que interpretaran peces de diferents autors a violí i arpa, respectivament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà