L’Eliana convoca de nou ajudes per als seus esportistes

L’Ajuntament destinarà en 2022 77.000 euros per a subvencionar clubs locals i esportistes de base i d’elit

L’Ajuntament de l’Eliana ha tornat a convocar en aquest 2022 les subvencions a entitats esportives i esportistes individuals per la seua participació en competicions, així com per l’organització d’esdeveniments. L’objectiu d’aquesta línia pública d’ajudes, que va implantar l’any passat i que està dotada amb 77.000 euros, és fomentar la pràctica fisicoesportiva i l’ocupació de l’oci al municipi.

Les ajudes, que s’atorgaran en règim de concurrència competitiva, comprenen dues línies d’actuació. La primera es refereix a les competicions i a qualsevol despesa derivada de la participació dels esportistes individuals o per equips, en competicions -oficials o no oficials- de qualsevol àmbit en la temporada 2021/2022. La segona línia estarà destinada a subvencionar esdeveniments i activitats esportives i a les despeses derivades de la seua organització i desenvolupament durant aquesta mateixa temporada.

El termini per a sol·licitar-les està obert fins al pròxim 31 de juliol. Les sol·licituds i la documentació justificativa s’haurà de presentar als serveis administratius del Poliesportiu Municipal o a través de la Seu Electrònica, on es poden consultar també les bases i descarregar la sol·licitud.

L’edil de l’àrea, Concha Montaner, ha recordat que aquesta línia busca impulsar l’activitat esportiva al municipi, promocionar l’esport federat i de base i recolzar als esportistes d’elit de l’Eliana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà