Benaguasil sondeja als seus veïns sobre la qualitat dels serveis municipals

benaguasil

L’enquesta es realitza amb el propòsit de conéixer el grau de satisfacció veïnal

L’Ajuntament de Benaguasil ha llançat un sondeig d’opinió per a mesurar el grau de satisfacció de la ciutadania amb els serveis municipals que es presten en la localitat.

Seguint el deixant dels anys anteriors el Govern local ha impulsat aquest III baròmetre per a conéixer el nivell de satisfacció dels veïns i veïnes de Benaguasil respecte als serveis municipals que ofereix l’Ajuntament, on resideixen les principals mancances i necessitats o quines són les alternatives que proposen els veïns per a millorar la qualitat de vida del municipi gràcies a les aportacions de la ciutadania.

Entre les qüestions que es plantegen, se sol·licita als participants valorar entre 1 i 5 els serveis prestats per l’Ajuntament, a més de l’atenció rebuda en la OAC i en les instal·lacions municipals.

Al mateix temps, es busca conéixer el grau de satisfacció amb el servei de neteja i amb el manteniment de parcs de jardins, les dependències municipals utilitzades en aquest últim any, a més de que actuacions es consideren prioritàries per a dur a terme en els pròxims anys i en què decisions li agradaria participar a la ciutadania.

També es vol conéixer quins són els mitjans als quals recorren de manera habitual per a mantindre’s al dia sobre les activitats municipals. A més, al final del qüestionari, es pot avaluar la gestió realitzada per part del govern municipal i altres càrrecs de la Corporació Municipal.

La consulta que, està oberta a la participació de tota la ciutadania, es pot realitzar entrant en l’enllaç https://0pq6lkddvsf.typeform.com/to/iwnimpdn

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà