El Pavelló Municipal de la Pobla de Vallbona tindrà un nou rocòdrom cobert

Esta previst que les obres, que compten amb una inversió de 44.000 euros, finalitzen en novembre

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha iniciat les obres de construcció d’un nou rocòdrom cobert, que es situarà en el Pavelló del Poliesportiu Municipal. Es tracta d’una petició ciutadana, que demandava un espai per a poder practicar este esport durant tot l’any. Fins ara existia tan sols un espai a l’aire lliure. La intervenció va començar el passat 21 d’octubre i està previst que finalitze en novembre.

La regidora d’Esports de la Pobla de Vallbona, Iris Marco, ha destacat que “quan acaben les obres podrem disposar d’un espai referent no solament en el Camp de Túria, sinó en moltes zones de la província de València”. “És important que practique esport el màxim nombre d’habitants de la Pobla de Vallbona i estem treballant en aquest sentit, amb importants inversions que ens permeten atendre les peticions que traslladen al consistori els diferents col·lectius de localitat», ha afirmat la regidora. Les obres del nou rocòdrom ascendeixen a 44.000 euros, procedents en la seua totalitat de la Diputació de València.

La intenció de l’Ajuntament es que el nou espai afavorisca la creació d’una Escola Municipal d’Escalada. En l’actualitat, hi ha dos col·lectius en la localitat que practiquen l’escalada, l’Associació Quercus i el Grup Espeolològic Valencià (GEV), a més de veïns que, de manera particular, practiquen també este esport.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 · 46183 · L'Eliana · Tel. 960 218 701

Contacta amb InfoTúria ací

Política de Privacitat i l'Avís Legal del periòdic InfoTúria
Llicència CC 3.0
Segueix-nos en
Associacio de Mitjans Digitals

anuncia't en premsa
Dóna visibilitat al teu negoci amb els distints formats de publicitat que t’oferim en el periòdic InfoTúria.

Publirreportatge digital · Publireportatge en l’edició de paper · Video publicitari · Banner digital · Anunci en l’edició de paper

Per a més informació contacta amb nosaltres amb el formulari o en els telèfons
960 218 701 – 615 335 771