L’Escola d’Adults de Llíria inicia un programa d’intercanvis amb docents i alumnes d’Europa

escola adults lliria

L’EPA rep la primera visita d’un professor d’Àustria

L’Escola d’Adults (EPA) de Llíria ha iniciat el projecte “Obrint una finestra a Europa”, que s’inserix en el programa Erasmus +. Es tracta d’una iniciativa que pretén impulsar l’intercanvi de coneixements i capacitats entre docents i alumnes de la Unió Europea, en la perspectiva d’un mercat laboral cada volta més globalitzat. D’esta manera, el programa permetrà tant als alumnes com als professors de l’EPA entrar en un joc d’intercanvi educatiu que té com a objectiu millorar les perspectives laborals i el desenvolupament personal d’alumnes i docents, a través de valors de col·laboració.

D’esta manera, durant tot el curs l’EPA de Llíria rebrà la visita d’estudiants i professors de països europeus com Itàlia, Àustria, Letònia i Polónia, amb les quals entrarà en contacte amb altres realitats educatives. L’EPA ha iniciat un blog col·laboratiu (https://europalliria.wordpress.com/), on es compatiran totes les experiències viscudes.

Esta setmana, l’EPA ha rebut la seua primera visita: la del professor de l’Escola d’Adults de Krem (Àustria) Leo Faltaus. Amb ell s’han plantejat diverses vies de col·laboració i s’han tractat temes com tècniques d’orientació dels docents.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà