Redueixen les multes imposades per la ‘ruta antifeixista’ que organitzà l’Aplec de Camp de Túria

Carrer de Maria Salvadora Rosalen

La ‘ruta antifeixista’ va discórrer pels carrers de la Pobla de Vallbona

Les sancions iniciades per l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona i la Delegació de Govern per les accions desenvolupades dins de la ruta antifeixista organitzada el passat 9 de setembre en el VIé Aplec de Camp de Túria celebrat a la Pobla s’han vist reduïdes, passant de 600 euros a 150 euros en el cas de la multa imposada per l’Ajuntament per incompliment de dues ordenances municipals, i per part de Delegació de Govern s’ha arxivat la multa retirant els 601 euros que es demanaven per un delicte de desobediència a l’autoritat.

L’Aplec inicià una campanya informativa, a partir de conèixer les sancions, demanant la retirada d’ambdues multes pel que consideraven “la realització d’una activitat que havia estat autoritzada i que consistia a col·locar un adhesiu sobre cinc plaques de carrers que conserven noms relacionats amb la dictadura feixista espanyola”. Dins de les accions informatives es va publicar un video explicatiu on relataven la seua versió dels fets.

Pel que fa a la retirada de les multes, l’organització mitjançant un comunicat ha valorat positivament “que s’hagen tingut en compte les al·legacions fetes i que, en conseqüència, s’haja reduït l’import de la primera multa i s’haja arxivat la segona.” També han volgut agrair “a totes aquelles persones i col·lectius que ens han volgut fer arribar el seu suport. Agraint l’ajuda de les advocades que ens han acompanyat al llarg d’aquests processos així com, també, donar les gràcies a l’Assemblea Oberta de Dones de València, a l’Ateneu Montcada de l’Horta, al projecte TRO, al Col·lectiu Antifeixista La Safor i a Alerta Solidària pel seu ajut i implicació. Una vegada més, la tendresa i la solidaritat ens fa més fortes”.

L’Aplec de Camp de Túria continua amb la seua activitat i està preparant pel proper 3 de març la quarta edició de la ‘Calçotada Popular’ amb música, ball i, naturalment, calçots.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà