La Pobla de Vallbona lliura els premis als esportistes més destacats

La gala ha servit també per reivindicar el Karate com a modalitat esportiva en les Olimpíades de 2024

La Pobla de Vallbona ha celebrat la catorzena edició dels Premis de l’Esport en un acte que ha reunit prop de 400 representants dels clubs i les entitats locals. La Gala ha servit per a reconéixer el treball que fan tots ells per promoure l’activitat esportiva.

El pilotari Pasqual Balaguer ha estat per tercer any consecutiu guardonat com a millor esportista home, un premi que enguany ha compartit amb Gabriel Pitarch, campió d’Espanya en la modalitat de Tir Olímpic. Com a millor esportista dona, el premi ha estat per a Laura Warmuz, plata per equips com a representant de la Selecció Valenciana al Campionat d’Espanya.

En la categoria d’esportista amb diversitat funcional el premi ha estat per a Raúl Martí, bronze a l’Open Regional de Boccia celebrat enguany a Zagreb.

Pel que fa al premi al millor resultat esportiu, el guardonat ha estat l’equip Senior B del Club Basquet Pobla, campió de lliga en primera zonal de la FBCV. En esport Popular, la Falla Plaça de l’Hort ha estat premiada per la seua implicació en els últims 15 anys en la lliga de pilota fallera.

Marina Gasent, coordinadora del València CF femení ha rebut el reconeixement a la trajectòria esportiva pel foment del futbol femení des que va començar al Vallbonense quan tenia 11 anys.

En la modalitat escolar, el premi al millor esportista l’han compartit Sergi Gómez, campió d’Espanya cadet per equips amb la selecció valenciana i David Mena, plata en Espanya per equips. En categoria femenina, la guanyadora ha estat Mireia Martínez, campiona d’Espanya de gimnàstica rítmica.

El premi al millor fet esportiu se l’emportaven dos grups de l’Escola de Hip Hop i del club de Karate. Per una part les «Maquinetes Move», subcampiones al Nacional Hip Hop Dance de Múrcia; i el grup «Hit Move», terceres al mateix campionat. Per altra banda, ha estat premiat l’equip cadet junior campió autonòmic de karate en la modalitat de combat.

La resta de premis han estat per a Club de Caçadors la Diana com a millor entitat esportiva, l’empresa RNB, pel patrocini de l’esport i el club esportiu Grup Espeleològic Valencià com a mitjà de difusió. El premi a la menció esportiva ha estat per a dos pilars de l’esport local, Francisco Martínez i Antonio Alabajos pel treball desinteressat en favor del futbol i el bàsquet respectivament.

La gala ha servit també per a sumar-se a la campanya #TshkiForKarate2024 per reivindicar el Karate com a modalitat esportiva en les Olimpíades de 2024. El Karate és la segona modalitat esportiva més practicada a la Pobla, amb prop de 200 inscrits entre el club i els centres educatius.

L’alcalde de la Pobla ha felicitat els guanyadors i els ha animat a continuar amb la pràctica esportiva tant en l’àmbit competitiu com per la formació en valors que representa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà