26M. Mónica Oltra tancarà la campanya de Compromís ‘porta a porta’ a la Pobla de Vallbona

El candidat de Compromís, Josep Vicent Garcia, amb membres de la llista municipal.

La coalició aspira a ser el partit més votat

Mónica Oltra visitarà la Pobla de Vallbona el divendres 24 de maig en el tancament de campanya, un municipi on Compromís espera convertir-se en el partit més votat i revalidar l’alcaldia.

La formació valencianista es bolca en este final de campanya en explicar als veïns allò que s’ha fet durant esta primera legislatura del canvi baix el lideratge de Compromís i l’alcalde Josep Vicent Garcia i amb l’objectiu de poder culminar el programa transformador posat en marxa en estos quatre anys.

Mónica Oltra acompanyarà Josep Vicent Garcia i els components de la llista de Compromís en una visita porta a porta per demanar de nou la confiança dels veïns en un programa que qualifiquen “d’ambiciós però realista i lluny de les promeses buides que estan fent altres partits que només busquen un efecte en l’elector però que ni són realistes ni tenen pensat dur-les a terme”. Per acabar, el mercat municipal acollirà els mítings de la festa amb que Compromís tancarà la campanya local.

Josep Vicent Garcia ha demanat als veïns que pensen en el futur de la Pobla i en el que s’ha aconseguit estos quatre anys. Ha destacat els més de 14 milions en inversions i la reducció del deute dels 9 milions en que deixà el PP als poblans als 3,5 milions d’euros en l’actualitat.

Garcia considera que és important agrupar els vots entorn a Compromís com a força majoritària per evitar que la dispersió de partits puga fer que la dreta i l’ultradreta s’ajunten contra el govern del canvi a la Pobla. El líder de Compromís ha demanat a aquells que en el passat han votat a altres partits com PP i Cs “que pensen en el canvi que ha tingut el municipi en esta legislatura i la reducció el deute i que en l’àmbit local deixen les sigles a banda i en esta ocasió confien en la garantia de bona gestió que suposa Compromís en la Pobla”.

Josep Vicent Garcia ha assenyalat que a diferència d’altres partits “on es pensa en viure de la política, en Compromís som persones que vivim de la nostra professió i estem en política només perquè ens interessa millorar el poble i això s’ha deixa notar en la diferencia de la gestió actual amb la passada legislatura del PP”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà