La Pobla de Vallbona publica la seua història 13 anys després

La presentació del llibre es farà dins la Fira del Llibre

El llibre ‘La Pobla de Vallbona: Història, geografia i art’ veurà la llum 13 anys després que la Universitat de València iniciara l’estudi de la localitat. L’Ajuntament ha editat 250 exemplars de l’estudi més complet de la història del municipi fet fins al moment.

Es tracta d’una obra de més de 500 pàgines fruit de les investigacions de la Facultat de Geografia i Història per encàrrec de l’Ajuntament. El consistori va contractar el 2006 aquest estudi que abasta totes les facetes de la història, la geografia i l’art de la localitat i que va ser dirigit per l’aleshores degà Jorge Hermosilla. En la presentació participaran la historiadora Ester Alba i l’actual degà de la facultat Josep Montesinos.

La presentació del llibre es farà dins la tercera edició de la Fira del Llibre, un aparador dels escriptors locals que aprofitaran per a presentar i signar les seues obres. Pels expositors passaran els escriptors Jose Miguel Maicas, Mariamar Navarro, Montse Jandro, Josep Jorge, Pura Peris, Víctor Iñúrria, Paco Alonso, Toni Molla, Susana Gisbert, Carme Morera, Tona Català, Josep Lluís roig, Imma López, Ivan Carbonell i Juli Alandes i l’il·lústrador Àngel Carreras. A més hi participen les editorials Andana, Tabarca, Fuera de Ruta, Edeta Editorial, Pasionporloslibros Editorial i les llibreries Galla i Tica.

L’apertura de la fira serà aquest dissabte a les 11 del matí al parc Benjamín March Civera i finalitzarà a les vuit i inclourà activitats de contacontes en valencià i anglés, música de tabal i dolçaina, batukades i tallers i jocs infantils.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà