La solució al problema dels sobrevols, segons PNAFR

Crec que l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha errat el camí, la solució als sobrevols dels avions no és un sonòmetre per a mesurar el soroll. La solució està en els mateixos sobrevols, cal evitar-los, en Camp de Túria portem uns anys patint aquest problema i AENA, al reunir-se amb les Institucions(Ajuntaments), sap molt be el que fa, tracta de convèncer als representants municipals amb aparells per a desprès evitar donar les certificacions resultants del soroll dels avions amb les excuses de que son informacions confidencials.

Des de la nostra Plataforma, PNAFR, hem exigit per activa i per passiva poder reunir-nos amb la Direcció de l’aeroport de Manises i sempre hem rebut la mateixa resposta: “amb els veïns, NO”. ¿Perquè no volen reunir-se amb els veïns, que som els veritables afectats? Resposta: a nosaltres no ens convencen tan fàcilment, nosaltres exigim i volem solucions, ens estan trepitjant els nostres Drets Fonamentals, el dret a la intimitat, i el nostre habitatge és la nostra intimitat. No ens volen asseguts davant seu, però sí ens llegeixen. Sentencies dictades a altres llocs de l’Estat i d’Europa ho confirmen i ens donen la raó i estudis mèdics ens informen que el soroll continuat és causa de mort.

No és qüestió sols que un Ajuntament parle amb AENA (que també), el nostre problema és alguna cosa més. És un problema que ens estan creant a la nostra Comarca, a Camp de Túria. Ací el que toca és col·laborar tots junts, Ajuntaments i veïns. Sense eixa unió no tenim res a fer contra els interessos econòmics de les Companyies Aèries. I en eixe camí estem els membres de PNAFR, els avions passen i quant me’ls lleven a mi els hi posen als altres. La solució existeix, i cal seure a la taula a Ajuntaments, veïns i AENA.

alt

 

 

 

 

 

Juli Saez
Plataforma No aviones fuera de ruta
Noavionesfueraderuta.blogspot.com
noavionesfueraderuta@gmail.com

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà