Carta oberta a l’alcalde de Llíria

Sr. Alcalde de la Ciutat de Llíria:

Davant la noticia de la futura construcció d’un aeròdrom als voltants de Llíria, la ‘Plataforma No aviones fuera de ruta’ considera que, si els vols de entrada i eixida de l’Aeroport de Manises sobrevolant la Comarca de Camp de Túria estan afectant la qualitat de vida dels veïns, es inadmissible que ara un projecte absurd vinga a interferir-nos en la nostra salut, art.43.1 i 45 de la Constitució.

Esta Plataforma que té denunciada a AENA davant la Fiscalia de Medi Ambient i el Defensor del Poble, que està mantenint relacions a nivell de l’Estat amb ANAITA (Asociación Nacional de Afectados por el Impacto del Tráfico Aéreo), que porta una dura lluita contra els sobrevol dels avions reunint-nos amb AA VV de esta Comarca, reunint-nos conjuntament amb la Direcció de Aena en Manises, que estem denunciant diàriament tots els vols que que no estan seguint les rutes marcades en els ‘Mapas de Rutas de AENA’, considera que el benestar dels ciutadans està per damunt de qualsevol altra circumstancia. Es per això volem que, com Alcalde de la capital de la nostra Comarca, tinga en compte l’opinió dels milers de veïns que vivim en ella.

Des de esta Plataforma, amb tot el respecte, li demanem que este projecte siga eliminat, ja que pensem que els problemes que es generaran pel soroll, la perillositat que comporta el continu vol de avions i l’atac directe a la ecologia de la zona van a ser majors que els beneficis que reportarà eixe aeròdrom.

No obstant estarem vigilants per a realitzar quantes mobilitzacions siguen necessàries. Volem una Comarca neta de querosè (que és cancerigen) i un cel net d’avions. Els veïns volem viure tranquils i sense ensurts.

Respectuosament el saluda     

 

  alt  Juli Saez, portaveu de la
‘Plataforma NO aviones fuera de ruta’

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà