Fira del Dolç Artesà de Casinos

La Pobla de Vallbona cedirà 50 tauletes digitals a alumnes de Primària

La regidora d’Educació amb les noves tauletes digitals.

L’Ajuntament invertix 10.000 euros

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha adquirit 50 tauletes digitals per a cobrir la totalitat de les necessitats de l’alumnat de Primària de famílies sense recursos. Amb aquesta iniciativa es vol ajudar a aquells alumnes que no tenen dispositius digitals per a seguir l’educació a distància posada en marxa des de l’inici del confinament.

L’Ajuntament de la Pobla ha contactat amb els centres educatius per comprovar quins alumnes no s’havien connectat a les plataformes educatives des del 16 de març. En total són una cinquantena d’alumnes els que no han accedit a l’educació a distància i s’ha comprovat pel consistori que es tracta de famílies sense recursos.

El consistori ha invertit 10.000 euros en la compra de dispositius digitals que han permés comprar. a més de les taules, 50 targetes amb connexió a internet per als pròxims tres mesos de curs. Les tauletes s’entregaran en forma de cessió a les famílies fins que es reprenga la formació presencial.

Esta iniciativa complementa la mesura aprovada per la Conselleria d’Educació i que destinava 40 tauletes a l’alumnat de Batxiller, Cicles Formatius i l’ESO. En total seran 90 tauletes les que rebrà l’alumnat de la Pobla i que cobrixen el 100% de les necessitats de les famílies sense recursos.

Des de l’Ajuntament s’ha destacat que des de l’inici de la crisi sanitària s’està treballant per a reduir els efectes socials que comporta i l’escletxa digital és un d’ells. “Cal garantir que els alumnes poden continuar la seua formació independentment de la situació econòmica de les seues famílies i per això l’Ajuntament posarà els recursos que siguen necessaris per assolir-ho”, s’ha assegurat la regidora d’Educació, Rebeca Pizarro.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.