Banner papereria Ruiz

Premis Igualtat 2020: Ester Alba, Sandra Ramírez, Carme Cardona i Aitana Navarro

premios igualdad la pobla

Els premis de la Pobla de Vallbonaarriben a la quarta edició

La Pobla de Vallbona ha celebrat la gala lliurament dels Premis Igualtat 2020 en la qual Ester Alba ha estat guardonada en la categoria ‘Treball per la igualtat’ per la seua trajectòria professional i personal. Alba, directora de Cultura Universitària, va ser la primera dona degana de la Facultat d’Història de la Universitat de València.

Els Premis Igualtat han premiat també a Sandra Ramírez amb el primer premi d’il·lustració pel cartell que serà imatge de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona en els actes del Dia de la Dona el 8 de març.

En la categoria Relats Curts, el premi ha estat per a Carme Cardona Bartual per ‘Pot ser no és massa tard, per Itaca’ i en la categoria millor Audiovisual Igualtat el premi ha estat per a Aitana Navarro.

Els Premis Igualtat arriben enguany a la quarta edició amb la voluntat de donar visibilitat a aquelles persones que treballen al municipi en favor de la igualtat de gènere.

Des del consistori s’ha destacat la necessitat de celebrar actes que donen rellevància al valor de la igualtat entre dones i homes i que “moltes vegades es donen per suposat però que cal reivindicar per no donar passos enrere”.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.