La Pobla de Vallbona posposa l’exaltació de les falleres majors

Fallas la pobla de vallbona

JLF aprova la suspensió de tots els actes del 14 i 15 de novembre

La Pobla de Vallbona ha suspés els actes de falles previstos per al cap de setmana del 14 i 15 de novembre. La reunió telemàtica de Junta Local Fallera celebrada el dilluns aprovava per unanimitat ajornar indefinidament la programació dels pròxims dies d’exaltació de les falleres majors.

Des de l’Ajuntament i JLF s’havia previst celebrar el 14 i 15 de novembre l’acte d’imposició de bandes a les Falleres Majors de la Pobla i a les representants de totes les set comissions falleres de la localitat. 

També queda a anul·lada la desfilada d’indumentària valenciana que es programava juntament amb  els comerços del poble que es dediquen al sector. Es suspenen a més les dansades i albades que anaven a protagonitzar les falleres majors de JLF i les corts d’honor durant el cap de setmana i l’exposició de la Història de les Falles de la Pobla.

Des de la regidoria de Falles s’ha enviat un missatge d’ànim al món faller recordant que tan prompte com les condicions sanitàries ho permeten es reprendrà tota l’activitat i els actes festius.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà